Březen 2009

Soutež o sagu Stephenie Meyerové

31. března 2009 v 20:33 | Nikol |  Stmívání-Twilight
Knihkupectví Neoluxor se tak krásně vyžívá v soutěžích. Pokud tedy máte soutěžního ducha a chcete vyhrát budto Rozbřesk, nebo celou upírskou ságu, zkuste štěstí na tomto odkaze.


Nic Moc

30. března 2009 v 17:06 | Nikol
Ahojky tak dneska jako obvikle ve Škole nuda........!!!... akorát mě otravovala kámožka tak jsem vzala propisku a řekla ji: Já ti to vrazim mezi nohy!!!!(Chtěla jsem ji říct že ji to vzazím mezi oči mno ale co se dá dělat!!!!!) a pak mi rozbily pouzdro!!! SUPER!!!!!!

(Céline Dion má Dneska 41 Let)

Stmívání

Dakota Fanning

28. března 2009 v 19:06 | Nikol |  Dakota Fanning
V BRAVU se oběvilo že Dakota Fanninng bude hrát v Novém Měsíci!...... Tu jsou fotky.


Dakota Fanning



Rozbřesk u Nás!!!!

28. března 2009 v 10:16 | Nikol |  Stmívání-Twilight
26.03.2009-Se oběvila ve knihkupectví kniha s názvem:Rozbřesk. Další pokračování úspěšné sagy Stmívání!!!

Obrázek “http://www.arara.cz/i/imgs_orig/584/177584.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.


Parametry


ISBN:978-80-252-1160-1
Jazyk:CZ
Stran:604
Edice:Stephenie Meyerová
Vydavatel:EGMONT
Autor:Stephenie Meyerová
Podnazev:Twilight sága 4.díl
Datum vydani:2009-03-00
Posl. vydani:2009-03-25
Datum dotlače:2009
Druh tovaru:Kniha
Vyška:200 mm
Širka:130 mm


Být bezvýhradně a neodvolatelně zamilovaná do upíra je pro Bellu Swanovou splněným snem a zároveň noční můrou, jež se nebezpečně propletá s realitou. Bellu, zmítanou prudkou vášní k upírovi Edwardu Cullenovi a zároveň upřímnou náklonností k vlkodlakovi Jacobu Blackovi, čeká bouřlivý rok plný pokušení a ztrát. V něm se musí s konečnou platností rozhodnout, zda vstoupí do temného, ale lákavého světa nesmrtelných, nebo zda bude žít plnohodnotným lidským životem. Nevyhnutelnost tohoto rozhodnutí se vine celým Belliným příběhem jako červená nit, na níž visí osudy obou kmenů. A jakmile se Bella rozhodne, dojde k celému řetězu nečekaných událostí, jež mohou mít nedozírné následky. Budou vlákna Bellina života - objevená ve STMÍVÁNÍ a poté roztřepená a potrhaná v NOVÉM MĚSÍCI a ZATMĚNÍ - zničena v okamžiku, kdy se zdá, že se opět zahojí a spojí dohromady…?

Super Den

26. března 2009 v 15:53 | Nikol |  Jiné
Ahojík!!!! Tak za

1.Učitelčin syn byl nemocný takže jsme byly rozdělení a neučily se...

2.Třídní Schůzky dopadly opa Super..

3.Brácha donesl DVD(samé Horory)

4.Už nevím co psát tak Ahojík (jo ještě něco herečka co hrálá v Hříšnem Tanci (Jenifer Grey) Má Dnes 49 Let)




videa s Alici cullen

25. března 2009 v 18:01 | Nikol |  Ashley Greene





Stmívání




Alice

25. března 2009 v 17:55 | Nikol |  Ashley Greene
Stmívání, Robert Pattinson

Kristen Stewart jak Spínká

25. března 2009 v 15:11 | Nikol |  Kristen Stewart
Ty jo jsem našla pěknou fotku jak Kristen spí ale fakt pěkná fotka jo a za chvíly až se podívám na horor tak vám tu dám nové fotky zatím PááááááááááPáá

Kristen Stewart


Ashley Greene Filmografie

23. března 2009 v 14:03 | Nikol |  Ashley Greene
Ashley Greene

2006-Desire role:Renata

2007-King of California role:McDonald's Customer

2008-Stmívání(Twilight) role:Alice Cullen

2009-Nový Měsíc(New Moon) role:Alice Cullen


Plakát

Plakát

Škola

23. března 2009 v 13:42 | Nikol |  Jiné
Tak dneska nic moc ve škole!... A tet někdy jsou třídní Schůzky! to zase bude no tak co že nemá být škola tak nudná!!!

Stmívání


Německé BRAVO

22. března 2009 v 17:52 | Nikol |  Jiné
Dneska jsem šla do tesca a uviděla jsem Německé BRAVO! tak jsem si ho koupila a je prostě SUPER!!!!!!!! jsou tam autogramy všech hercu ze STMÍVÁNÍ,Avril,Paramore......... a Plakáty s Kristen,Robem,Camem,Taylore(Stojí 66kč)




videa

22. března 2009 v 11:53 | Nikol |  Stmívání-Twilight












Nenarození

22. března 2009 v 11:11 | Nikol |  Jiné
Včera jsem viděla Horor Nenarození a ty vado fakt hustý! To je o jedne holce která se dozví že byla dvojiče ale ona ho uškrtila pupeční šnurou....... a tet vidí toho kluka!..... pak ji začnou umírat lidi na kterým ji záleželo atd. pak toho kluka zabije a pak se ozví že čeká dvojičata!. Fakt maras.

Plakát


tu jsou fotky:

Nenarození, Odette Yustman, Meagan Good

Nenarození, Odette Yustman, Cam Gigandet, Meagan Good

Nenarození, Ethan Cutkosky
Nenarození, Ethan Cutkosky, Idris Elba

Nenarození, Odette Yustman, Cam Gigandet

Nenarození, Odette Yustman, Gary Oldman

Nenarození, Odette Yustman

Nenarození, Odette Yustman, Atticus Shaffer

Nenarození, Odette Yustman, Cam Gigandet

Nenarození, Odette Yustman, Cam Gigandet

Nenarození, Odette Yustman, Gary Oldman, Cam Gigandet

Nenarození, Odette Yustman

Nenarození


Peter Facinelli Filmografie

22. března 2009 v 10:49 | Nikol |  Peter Facinelli
2009 -The Absinthe Drinkers
2009 -Thicker
2008 -Finding Amanda role: |Greg
2008 -Reaper
2008 -Stmívání(Twilight) role: Carlisle Cullen
2007 -Battle Olympia role: Possessed Office High Jumper
2007 -Damages role: Gregory Malina
2003 -Overkill role: Donovan 'Van' Ray
2002 -Fastlane role: Donovan 'Van' Ray
2002 -Král Škorpion(The Skorpion Ring) role: Takmet
2001 -Rennie's Landing role: Alec Nichols
2001 -Kluci v mém Životě(Riding in Cars with Boys) role:Tommy Buther
2001-
Odpočívej v pokoji(Six Feet Under) Role:Jimmy
2001 -Odpočívej v Pokoji(Six Feet Under) role: Jimmy
2001 -Tempted role: Jimmy Mulate
2000 -Honest role: Daniel Wheaton
2000 -Ropewalk role: Charlie
2000 -Supernova role: Karl Larson
2000 -Vítejte v Hollywoodu (Welcome to Holywood) role: Actor
1999 -Blue Ridge Fall role: Danny Shepherd
1999 -The Big Kahuna role: Bob Walker
1998 -Poslední Mejdan(Can't Hardly Wait) role: Mike Dexter
1998 -Zapadákov(Dancer,Texas Pop. 81) role: Terrell Lee Lusk
1998 -Telling You role: Phil Fazzulo
1997 -Touch Me role: Bail
1996 -After Jimmy role: Jimmy Stapp
1996 -An Unfinished Affair role: Rick Connor
1996 -Calm at Sunset role: James Pfeiffer
1996 -Foxfire role: Ethan Bixby
1995 -Angela role: Lucifer
1995 -The Price of Love role: Brett
1995 -The Runaways role: Bret
1990 -Právo a Pořádek(Law a Oder) role: Shane Sutter

Plakát

Plakát

Plakát

Plakát

Plakát

Plakát

Plakát

Plakát

Plakát

Plakát

Plakát

Plakát

Sarah Clarke Filmografie

21. března 2009 v 17:22 | Nikol |  Stmívání-Twilight
Sarah Clarke


2001-24 Hodin(24) role:Nina Myers

2003-Třináctka(Thirteen) role:Birdie

2005-The Real McCoy role:Olivia Duchey

2005-Št'astné Konce(Happy Endings) role:Diane

2008-Stmívání(Twilight) role:Renee

Plakát

Plakát

Plakát

Plakát

Sarah Clarke Životopis

21. března 2009 v 17:14 | Nikol |  Stmívání-Twilight
Sarah Clarke


Povolání:Herečka

Datum Narození:16.02.1972

Místo Narození:St.Louis,Missouri,USA

Znamení:Vodnář

Sarah Clarke je americká herečka, která se proslavila především v roli Niny Myers v seriálu 24 hodin.
Narodila se v St Louis, Missouri, je dcera Carolyn a Ernesta Clarke.
Sarah studovala na Indiana University, kde studovala umění a italštinu. Později se na universitě stala členkou skupiny Kappa Alpha Theta Sorority.
Poté odjela studovat do Itálie.

Po návratu do USA začala studovat "architektonické fotografie". Získala lekce zdarma oplátkou, že bude fotografovat pro centrum umění. Studovala také na: Circle in the Square Theatre School, Axis Theater Company a The Willow Cabin Theatre Company.
Její herecká kariéra začala rokem 1999. V roce 2000 si zahrála v krátkém filmu Pas de deux, za který získala ocenění na filmovém festivalu Brooklyn.

Clarkeové kariréra jen kvetla s novými menšími rolemi, jako např. ve filmu All About George (2000) a v The Accident (2001), stejně tak v seriálech Ed a Sex ve městě.
V roce 2001 získala roli agentky Niny Myers v seriálu 24 hodin. Hrála celkem v 36 epizodách. Vyhrála cenu Golden Satellite Award za roli "podpůrné" herečky v dramatickém pořadu za tuto roli. Propůjčila také hlas hře 24: The Game.

Hostovala také v seriálu Doktor House v epizodě Control jako workoholik CEO se srdečním selháním.
V roce 2008 si zahrála ve filmu Stmívání, který byl natočen podle stejnojmenného bestselleru Stephenie Meyerové, jako Renée Dwyer. Ve filmu si zahrála také s Nikki Reed, se kterou spolupracovala na filmu Třináctka.